netwerkmanager bij Greenwheels geworven door vibber

vibber. Vooruit in beweging, bewogenheid en resultaat.

Vanuit vibber people verzorgt vibber regelmatig werving en selectie voor organisaties die op zoek zijn naar nieuw talent. Zo is vibber people afgelopen periode op zoek gegaan naar de perfecte kandidaat als netwerkmanager bij Greenwheels.

Greenwheels (onderdeel van Pon) biedt al 25 jaar deelauto’s aan voor particulieren en zakelijke rijders. Doordat Greenwheels-bestuurders deze auto’s met elkaar delen, wordt het milieu minder belast, staan er minder auto’s onnodig stil en betalen zij alleen wanneer ze een auto gebruiken.

Greenwheels logo

netwerkmanager bij Greenwheels gezocht

Greenwheels was op zoek naar een netwerkmanager. De netwerkmanager is verantwoordelijk voor de uitbreiding van het Greenwheels-netwerk. Vanuit onderzoek en demografische data-analyse worden strategische locaties vastgesteld en overleg gevoerd met lokale overheid om meer Greenwheels-voertuigen in te zetten in gebieden waar het nodig is. Ook draagt de netwerkmanager bij aan het elektrificeren van het wagenpark van Greenwheels.

selectieproces

Vibber people heeft niet alleen gekeken naar de inhoud van de functie en de vaardigheden van de nieuwe aanwinst, maar ook de match tussen het organisatie-DNA en de kandidaat was van groot belang. Niet de ervaring of kennis was het belangrijkste; maar het DNA, de competenties en de potentie van de kandidaat. Op basis hiervan is een functie/rolbeschrijving en een omschrijving van de ideale kandidaat opgesteld door vibber. Na active search (actief benaderen van geschikte kandidaten binnen en buiten het netwerk van vibber) waren er uiteindelijk 18 sollicitanten. Hiervan hebben we 10 sollicitanten geselecteerd, gesprekken gevoerd en vervolgens een top 3 geselecteerd en getest door middel van een assessment. Eén van deze top 3 kandidaten is Bibi Jorissen. Sinds januari 2021 is zij de nieuwe netwerkmanager van Greenwheels 😊.

Vibber people logo

netwerkmanager bij Greenwheels gevonden

Uiteraard is vibber people erg blij dat het gelukt is om de ideale kandidaat te vinden en dat we hiermee Greenwheels hebben kunnen bedienen. Maar naast dat Greenwheels blij is met de werving & selectie door vibber people is ook de ervaring van de kandidaat van groot belang. Het gaat hier immers niet alleen om het doorschuiven van CV’s aan de opdrachtgever, maar juist om een verbinding te creëren tussen de organisatie en de kandidaat. Het gaat hier om de menselijke interactie, persoonlijke kernwaarden en vooral ‘gevoel’.

ervaring van de kandidaat

(Bibi Jorissen, de nieuwe netwerkmanager van Greenwheels)

Bibi Jorissen van Greenwheels

Hoe is de start van je nieuwe job gegaan?

Ik ben nu twee maanden in dienst bij Greenwheels en de weken zijn voorbij gevlogen. En ondanks dat ik binnen ben gekomen tijdens de COVID-periode heb ik een zeer warm welkom gehad. Dit is super fijn en het zorgt ook voor een goed gevoel om overal vragen te kunnen stellen en mensen (digitaal) te leren kennen. Het is natuurlijk voor iedereen wennen om op deze manier te werken, zo ook voor mij, maar ik ben heel blij hoe het tot nu toe verlopen is. De gesprekken tijdens de sollicitatieperiode gaven me een goed beeld van de organisatie, de rollen binnen de organisatie en de sfeer. Ook verwachtingen werden duidelijk uitgesproken.

Wat trok je aan in de functie en de rol bij Greenwheels?

Het snelle en vele schakelen tussen diverse taken. Enerzijds heb je de organisatie en hun doelen, anderzijds de gemeenten waar je intensief mee samen werkt en vanuit beide partijen is het de uitdaging de puzzel rond te krijgen. Dit vergt soms geduld, snel schakelen, creatief kunnen denken, oplossend vermogen en het behouden van overzicht. Ook ben ik graag bezig met bestaande data, cijfers en vanuit hier denken in kansen en ontwikkelingen en het opstellen van nieuwe ideeën en plannen. Ik heb hier erg veel vrijheid in en kan zelf veel creativiteit inbrengen.

Hoe heb je het werving- & selectieproces vanuit vibber people ervaren?

Zeer goed. Goede communicatie, betrokkenheid en duidelijkheid. Wat ik als onwijs fijn en bijzonder ervaarde, was de kans die ik kreeg ondanks de geringe werkervaring die ik op dit gebied had. Vibber keek daar doorheen en keek vooral naar mijn capaciteiten, mijn karakter en overige eigenschappen. Ik kreeg bij vibber people de kans mij uit te spreken, mijzelf te zijn en er werd echt geluisterd en meegedacht. Ik ben erg blij dat vibber people veel verder kijkt dan een CV en mij echt centraal stelde in de gesprekken. Daardoor zijn we tot dit mooie resultaat gekomen; een toffe job bij Greenwheels.


ervaring van de opdrachtgever Greenwheels

(Rick op den Brouw, manager operations):

Waarom heb je voor het zoeken van een nieuwe netwerkmanager gekozen voor vibber people?

We zochten iemand voor een niet zo standaard rol. Ons normale recruitmenttraject leverde tot twee keer toe geen geschikte kandidaten op. Toen ik ook nog met spoed een interim fleetmanager nodig had, zat ik een beetje met de handen in het haar en kwam ik bij vibber people uit. Vibber people heeft een no-nonsense aanpak en een niet lullen-maar-poetsen mentaliteit dat goed aansluit bij onze aanpak.

De nieuwe netwerkmanager is nu twee maanden bij jullie in dienst. Wat is je indruk tot nu toe?

Een hele goede match tussen Bibi en Greenwheels. Bibi is een doortastende, actieve dame. Niet bang om nieuwe, onbekende dingen te doen, precies zoals we wilden eigenlijk!

Hoe heb je het proces vanuit vibber ervaren?

Als erg prettig. De meertrapsraket die vibber people in het wervingsproces ingebouwd heeft, werkte erg goed. Daarnaast werkte vibber people geheel transparant en konden we via hun online-platform mee kijken wat er gebeurde. Wij konden zien welke kandidaten er binnen kwamen en we konden alle gespreksverslagen online inzien. Dat heeft er voor gezorgd dat we goed voorbereid en snel door de procedure konden gaan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

vibber wenst Bibi heeft veel succes en heel veel plezier bij Greenwheels!

Greenwheels auto

Zoekt jouw organisatie nieuw personeel? Of denk je dat er binnen jouw organisatie eens goed gekeken mag worden hoe het gesteld staat met de organisatie-DNA en de match van je huidige personeel? Bel of mail vibber people gerust om eens vrijblijvends te sparren! (Joël van den Doel | j.vandendoel@vibber.nl | 070 – 204 4242)

vibber. Toekomstgericht met aandacht voor continuïteit en duurzaamheid.

wat ons bezighoudt
Benieuwd wat ons bezighoudt? Hier vind je ons nieuws, onze cases, blogs en meer.

Assets

Partnerreferentie Ultimo en vibber

Een ijzersterke samenwerking in de fleetmanagement en logisitieke sector. Lees hier over het...

Vibber

Terugblik SEMCO-training De Waal

De Semco training voor leidinggevenden is er voor iedere medewerker die collega’s begeleidt, ondersteunt of aanstuurt. Noem het de...

Vibber

Kerstboodschap 2023

Afgelopen jaar stond in het teken van verandering, omdat we verhuisd zijn naar een pand in Rijswijk. Op ons nieuwe kantoor kunnen we onze...

Vibber

vibber rijdt MONO

Vibber is ambassadeur geworden van de MONO campagne en heeft zich aangesloten bij MONO zakelijk. Jaarlijks betreuren we in het zakelijk verkeer 240 doden en circa 12.000 ernstig...

People

medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk Auto Totaal BV

Het verhogen van het werkgeluk en de medewerkersbetrokkenheid stond centraal tijdens het project bij Auto...

Assets

vibber implementatie Ultimo werkplaatsmanagement en assetmanagement bij Spaansen

aanleiding Marcel Spaansen, manager bij Spaansen Materieel en Techniek, heeft de ambitie...

People, Vibber

betrokkenheid en werkgeluk binnen de automotive

Hoe kun je als autobedrijf zorgen dat je aantrekkelijk bent én blijft om bij te werken, waardoor er meer...

Assets, Projects

duurzaam assetmanagement bij Irado (video)

Vibber is door Irado gevraagd om duurzaam assetmanagement op te zetten. In de vorm van een volwaardige afdeling en de implementatie van...

People

vibber officieel partner van Semco Style Institute

Met de ondertekening van een partnerovereenkomst slaan vibber en Semco Style Institute de handen ineen om...

Assets

verhoging inzetbaarheid van wagenpark bij Wielemaker

Wielemaker is al meer dan honderd jaar actief in Middelburg met haar afvalinzameling en transport. Tot circa...

Vibber

happy vibber day!

Vibber is één jaar! Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee en dat mag gevierd worden. Aangezien het erg lastig is om dit te vieren in corona-tijd, moesten wij creatief zijn....

Vibber

ontdek vibber in onze toffe bedrijfsvideo

W&D consultants en WEL Company, twee bedrijven, één DNA. Humor, strijdlust en broederschap. Beide gestart vanuit een passie voor...

vibber gecertificeerd implementatiepartner van Ultimo Software

Vibber en Ultimo hebben een overeenkomst getekend! Vibber gaat als gecertificeerd implementatiepartner van...

Projects

digitalisering van aftersales binnen Toyota

Binnen steeds meer automotive organisaties is een digitale transformatie van aftersales-processen zichtbaar....

Assets, Projects

Looije Verpakkingen: vooruit in facilitymanagement

Looije Verpakkingen is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Naast uitzendbureaus zijn er een aantal mooie...

Assets, Projects

wagen- en materieelparkbeheer Gemeente Maassluis

Gemeente Maassluis stond voor de uitdaging om haar eigen wagenpark en materieel te verduurzamen tegen...

People

autonomie en zelfsturing implementeren bij Neo-Mundo

Mijke Eggink, eigenaresse van Neo-Mundo, is gefascineerd door de theorieën over autonomie en zelfsturing...

Vibber

trainingen van de vibber academy

Vibber staat voor vooruitgang en beweging. Om dit te realiseren, is persoonlijke ontwikkeling en het werven van kennis binnen jouw...

People, Projects

aftersales bijdrage: hét antwoord op dalend rendement

Het rendement binnen de automotive-retail (en dan vooral van dealerbedrijven) staat al jaren onder de druk....

Audits

onafhankelijk audit bureau: controleren bij Mitsubishi Motors

Hoe betrouwbaar auto’s ook zijn, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er binnen de garantietermijn iets...

Meer weten?

Neem vooral contact met ons op!

Lange Kleiweg 56c
2288 GK Rijswijk

hallo@vibber.nl
+31 (0)70 204 4242

Lange Kleiweg 56c
2288 GK Rijswijk

audits@vibber.nl
+31 (0)70 204 4045

© 2024 vibber B.V.