doet vibber ook aan werving en selectie?

vibber. Vooruit in beweging, bewogenheid en resultaat.

Ja en nee; Nee, we gaan ons niet profileren als werving- en selectiebureau of recruitmentbureau. Ja, voor bepaalde klanten zoeken we specifiek personeel. En met meer succes dan de meeste werving- en selectiebureaus. Dat heeft alles te maken met het zeer uitgebreide netwerk van vibber in bepaalde branches, waaronder de automotive en werktuigbouwkundige branche.

Stel dat een bedrijf een administratieve functie zoekt, dan bent u bij vibber aan het verkeerde adres. Maar zoekt u een hele specifieke functie zoals een aftersalesmanager voor een dealerholding (automotive) of een assetmanager voor een afval/integraal onderhoudsbedrijf (gericht op wagenpark-, materieel- en containerbeheer), dan kan vibber wel degelijk iets voor u betekenen.

praktijkvoorbeeld

Een goed en recent voorbeeld is onze klant Irado N.V. te Schiedam (een afval- en integraal onderhoudsbedrijf). Zij waren op zoek naar een goede assetmanager die het voertuigbeheer (met veel speciale voertuigen als vuilniswagens en veegvoertuigen), materieelbeheer en containerbeheer onder zijn/haar hoede neemt. Deze openstaande functie is in eerste instantie bij een ‘echt’ werving- en selectiebureau als vacature weggezet. Maar toen er na zes maanden nog steeds geen geschikte kandidaat gevonden is, heeft Irado aan vibber gevraagd of wij een rol kunnen spelen bij het vinden van een geschikte assetmanager.

Gezien onze divisie vibber assets een groot netwerk heeft in dit gebied kon vibber vrij snel een geschikt persoon vinden voor deze functie. Zo wisten we dat Avinash Rampersad al jaren bij een auto-importeur werkte en veel ervaring had betreffende voertuigbeheer, onderhoud, reparaties en procesoptimalisatie én dat hij op zoek was naar een andere uitdaging. Met een kleine inspanning en training is Avinash aan de slag gegaan bij Irado met wederzijdse tevredenheid.

Vibber heeft geen zes maanden nodig gehad om een geschikte kandidaat te vinden, maar drie weken! Veel werving- en selectiebureaus of recruitmentbureaus hanteren zeer hoge tarieven (twee á drie maandsalarissen of 20% van het jaarsalaris). En echt waar, dit traject bij vibber heeft tien keer minder gekost!

drie grote voordelen:

  1. Snelle doorlooptijd voor het vinden van een geschikte kandidaat;
  2. Vele malen goedkoper dan een ‘echt’ werving- en selectiebureau of recruitmentbureau;
  3. Een kandidaat die exact aansluit bij de gevraagde functie, omdat Vibber de functie zeer goed begrijpt gezien onze brede dienstverlening en omdat vibber een groot netwerk heeft in het werkveld.

vibber. Toekomstgericht met aandacht voor continuïteit en duurzaamheid.

wat ons bezighoudt
Benieuwd wat ons bezighoudt? Hier vind je ons nieuws, onze cases, blogs en meer.

Vibber

ontdek vibber in onze bedrijfsvideo

W&D consultants en WEL Company, twee bedrijven, één DNA. Humor, strijdlust en broederschap. Beide gestart vanuit een passie voor...

Vibber

van W&D consultants en WEL Company naar vibber

Twee bedrijven, één DNA. Speciaal voor de lancering van vibber creëerden wij een uniek boek dat het...

Projects

de digitalisering van aftersales binnen Toyota

Binnen steeds meer automotive organisaties is een digitale transformatie van aftersales-processen zichtbaar....

Projects

assetbeheer & organisatieontwikkeling voor de Gemeente Maassluis

Gemeente Maassluis stond voor de uitdaging om haar eigen wagenpark en materieel te verduurzamen tegen...

People

meer autonomie en zelfsturing voor Neo-Mundo

Mijke Eggink, eigenaresse van Neo-Mundo, is gefascineerd door de theorieën over autonomie en zelfsturing...

Vibber

vibber academy

Vibber staat voor vooruitgang en beweging. Om dit te realiseren, is persoonlijke ontwikkeling en het werven van kennis binnen jouw organisatie een must. Door hierop te focussen,...

People, Projects

hét antwoord op een dalende aftersalesbijdrage

Het rendement binnen de automotive-retail (en dan vooral van dealerbedrijven) staat al jaren onder de druk....

Audits

respect voor de relatie tussen importeur en dealer

Hoe betrouwbaar auto’s ook zijn, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er binnen de garantietermijn iets...

Meer weten?

Neem vooral contact met ons op!

Bandijkweg 46A
2676 LJ Maasdijk

hallo@vibber.nl
+31 (0) 174 730 419

© 2020 vibber B.V.