check: is jouw organisatie coronaproof?

vibber. Vooruit in beweging, bewogenheid en resultaat.

We kunnen er niet omheen: Corona raakt ons (in)direct allemaal. Waar we eerst hoopten dat de Corona-maatregelen slechts enkele weken zouden duren, is dit inmiddels enkele maanden geworden. Gelukkig worden de maatregelen geleidelijk versoepeld mits wij ons ook aan deze maatregelen weten te houden. Echter, hoe ziet deze versoepeling er in de praktijk uit? Wat kan wel? Wat kan niet? En wie zorgt hierin voor duidelijkheid?  

protocollen

Dat kan alleen als er duidelijk is wát er binnen de verschillende branches wordt afgesproken door bijvoorbeeld het opstellen van corona-protocollen. Vervolgens heeft een protocol pas waarde als de erin vastgelegde afspraken ook daadwerkelijk worden nageleefdControle op naleving is daarom van belang. Controle vraagt echter tijd en energie. Tijd en energie die juist nú niet intern, maar extern gericht zou moeten zijn. Vibber audits wil organisaties en brancheverenigingen daar graag in faciliteren. Hoe? Door de controles uit handen te nemen zodat de organisatie zich kan focussen op haar klanten en bedrijfsactiviteiten. Doordat wij als externe, onafhankelijke én ervaren partij optreden creëert dit waarde voor de organisatie en haar klanten.  

wat mag je daarin van vibber verwachten? 

Vibber audits is al jarenlang specialist in het opzetten en uitvoeren van auditprogramma’s die verbeteringen stimuleren. Een auditprogramma is erop gericht om te controleren of een organisatie zich aan de afspraken houdt. Niet met het doel ‘te controleren om te controleren’, maar juist om het verbeterpotentieel inzichtelijk te krijgen. We beoordelen de organisatie op een correcte, uniforme en constante wijze. Na afloop rapporteren wij helder en eerlijk én geven wij inzicht in het verbeterpotentieel van de organisatie. Samen met de organisatie ontwikkelen wij de gewenste toetsing. Zelf heb je hier verder geen omkijken naar; wij zorgen voor volledige ontzorging in de uitvoering! 

hoe kan dit er voor de naleving van corona-maatregelen uitzien? 

Vibber audits heeft ervaring op het gebied van diverse audits. Denk hierbij aan netwerk-compliance-audits (lidmaatschapsvoorwaarden, dealerstandaarden, commerciële ondersteuning en garantieclaims), KAM (kwaliteit, arbeidsgezondheid en milieu) audits, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) audits, verplichte energie-audits (EED) en audits specifiek gericht op (after)salesprocessen. 

Vanuit die optiek kan de controle op naleving van corona-protocollen gezien worden als een bijzonder vorm van een KAM-audit. We beoordelen de (branche)organisatie op een correcte, uniforme en constante wijze. Na afloop van een audit rapporteren wij helder en eerlijk over de doelmatigheid van de genomen maatregelen en geven wij inzicht in het verbeterpotentieel van de organisatie. Op basis van een volledig digitaal en efficiënt werkproces maakt vibber audits het verschil! 

Juist in branches waar consumentenvertrouwen leidend is voor het al dan niet afnemen van een product of dienst – denk hierbij aan bijvoorbeeld horeca of openbare gelegenheden – wekt een onafhankelijke ‘check’ op de naleving van corona-protocollen vertrouwen op. 

hoe nu verder?

Op zoek naar een positief kritische blik op corona-protocollen en/of controle op deze protocollen met als doel om het vertrouwen van klanten in jouw organisatie te vergroten? Neem contact met ons op en wij denken vrijblijvend met je mee.

John de Vette
j.devette@vibber.nl
+31 (0)6 11 16 94 82

vibber. Toekomstgericht met aandacht voor continuïteit en duurzaamheid.

wat ons bezighoudt
Benieuwd wat ons bezighoudt? Hier vind je ons nieuws, onze cases, blogs en meer.

Vibber

ontdek vibber in onze bedrijfsvideo

W&D consultants en WEL Company, twee bedrijven, één DNA. Humor, strijdlust en broederschap. Beide gestart vanuit een passie voor...

Vibber

van W&D consultants en WEL Company naar vibber

Twee bedrijven, één DNA. Speciaal voor de lancering van vibber creëerden wij een uniek boek dat het...

Projects

de digitalisering van aftersales binnen Toyota

Binnen steeds meer automotive organisaties is een digitale transformatie van aftersales-processen zichtbaar....

Projects

assetbeheer & organisatieontwikkeling voor de Gemeente Maassluis

Gemeente Maassluis stond voor de uitdaging om haar eigen wagenpark en materieel te verduurzamen tegen...

People

meer autonomie en zelfsturing voor Neo-Mundo

Mijke Eggink, eigenaresse van Neo-Mundo, is gefascineerd door de theorieën over autonomie en zelfsturing...

Vibber

vibber academy

Vibber staat voor vooruitgang en beweging. Om dit te realiseren, is persoonlijke ontwikkeling en het werven van kennis binnen jouw organisatie een must. Door hierop te focussen,...

People, Projects

hét antwoord op een dalende aftersalesbijdrage

Het rendement binnen de automotive-retail (en dan vooral van dealerbedrijven) staat al jaren onder de druk....

Audits

respect voor de relatie tussen importeur en dealer

Hoe betrouwbaar auto’s ook zijn, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er binnen de garantietermijn iets...

Meer weten?

Neem vooral contact met ons op!

Bandijkweg 46A
2676 LJ Maasdijk

hallo@vibber.nl
+31 (0) 174 730 419

© 2020 vibber B.V.